Reklama
 
Blog | Lenka Rubensteinová

Jsem stará rašple, tak mi zavolej

Rubriku Intimní – nabídky v deníku Metro nikdy nepřeskočím.

Vlastně jako ultrapuntičkář v Metru nepřeskakuju vůbec nic, kromě inzertní stránky a sem tam nějaké obskurní sportovní zprávy, ale intimní nabídky publikované v této celkem seriózní tiskovině mě začaly tak fascinovat, že je pravidelně podrobuji amatérskému sociologickému výzkumu.

Značná část rubriky nabízí sexuální služby dam, které již dávno překonaly fázi rozpuku mládí. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale co mě zaráží, je že „starší a šedivé“ a i jinak dle vlastního popisu spíše odpudivé sexuchtivé inzerentky se rozhodně nepředhánějí v sebechvále.

„Jsem stará rašple, ale pořád to chci,“ píše jedna nejmenovaná důchodkyně.

Reklama

„Stáří a stres se na mně hodně podepsaly,“ svěřuje se Eva, 58, ač ještě neztrácí naději, že si trochu zaskotačí.

„Jsem tlustá a šeredná, ale se SEXEM se rozloučit nedokážu!“ sděluje nám Božena, 62.

„Uchop mé scvrklé vnady,“ vyzývá Rebeka.

„Muži o mě moc nestojí,“ tvrdí Olga, 59, „i malý kašpárek je pro mě velké terno!“

Tyhle inzeráty mi nedávají spát.

Je taktika zdůrazňování nedostatků záměrná, protože může být pro potenciální zájemce rajcovní? Třeba právě uchopení scvrklé vnady povyšuje sexuální zážitek s jejich majitelkou nad rutinní zkušenost?

Anebo je účelem vyburcovat i zamindrákované nesměláky, kteří by si na mladou a „hezkou“ netroufli?

Nebo tyhle dámy jenom chtějí vyprovokovat zákazníka k zavolání nebo poslání esemesky a shrábnout peníze za vysoký tarif, aniž by se nějaké uchopování odehrálo?

Může být tohle negativní sebehodnocení součástí české nátury, protože našinci se nikdy nic moc nedaří, většinou se necítí extra dobře, má o sobě dost mizerné mínění a život generálně stojí za prd?

Či snad jsou dokonce dámy povadlé i kypré pouze fiktivní, ve skutečnosti vůbec neexistují a jde jen o obchodní strategii využívající nízké pudy, patrně vymyšlenou a aplikovanou muži?

Apropos, proč v rubrice Intimní – nabídky nikdy, ale NIKDY neinzerují muži? Mužská prostituce přece taky existuje, tak proč mi žádný pán nenabízí uchopení svého scvrklého údu? Proč se nedočtu, že mě oplzlý a šeredný dědek zavede do ráje, byť třeba jen po telefonu? Není to celé nějaké divné?

Tolik otázek a žádná odpověď.

Pokud jsou ale inzerentky v Metru autentické osoby, české ženy mají k emancipaci ještě hodně dlouhou cestu.